Uutisia

Uutisia

Sissi teki juhannustaikoja; laittoi kukkasia tyynyn alle ja näki juhannuksena sulhasensa Lumiturpa Pikku Paten. Niinpä meille odotetaan pentusia elokuun viimeiselle viikolle. Vien Sissin ultraan heinäkuun lopussa.
Lisätty uusia kuvia ja tietoja
Kävimme Muhkun kanssa Tartossa kahdessa näyttelyssä. Sen lisäksi Muhku hurmasi Otepäässä hotellissa majailleen Valkovenäjän nuorten naisten jalkapallojoukkueen... Muhku on hurmuripoika <3 Muhku on helppo matkakaveri; maalaispoika ajelee hississä ja asustelee hotellissa kuin kokeneempikin maailmanmatkaaja ;-)
Heikunkeikkulan viralliset hiirikissaveljekset Jästi ja Nestori tulevat jo miehen ikään ;-) Onnittelut omille pojille ja Saku-veljelle!
Sissi ja sisarukset täyttävät jo 4 vuotta! Rakkaat onnittelut Hippu, Milla, Sintti, Sissi, Turre ja Tössi <3
Sydän surua tulvillaan teimme raskaan päätöksen ja saattelimme Jekun tänään malamuuttien taivaaseen.
Valitettavasti Milan ja Nallen tapaamiset eivät tuottaneet toivottua tulosta ja niinpä Heikunkeikkulaan ei ole tulossa samojedipentuetta.
Mila (Ilopisaran Aamuyön Amalia) aloitti juoksunsa ja pian pääsemme tapaamaan Nallea (Omenapuun Mesikämmen)
13.5 Metsä-pentue täyttää 3 vuotta! Aika rientää nopeaan ja Kehrän pennut täyttävät jo 3 vuotta. Onnittelut tytöille: Dava, Saana, Sade ja Saga, sekä pojille: Alf, Nöpö ja Tuke :)))
Lahden pentunäyttely ja ryhmänäyttely 6.5
Loviisa 21.4, Lahti 28.4 ja 1.5.
Eeri on ensimmäinen suomenlapinkoirani ja Eeri on tutustuttanut minut tähän ihanaan rotuun ja erilaisiin koiraharrastuksiin. Onnittelut rakkaalle Eerille, maailman rauhallisimmalle lapinkoiralle, jolla on ihana lempeä katse <3<3
Takana on hieno näyttelyviikonloppu. Sain tavata Heikunkeikun-kasvatteja ja niiden ihania perheitä :)
RSS