Uutisia

Uutisia

Pentu-uutisia (7.10.2013)
Aika on hurahtanut pentujen kanssa ja Uutiset ovat odottaneet vuoroaan. Kävimme näyttelyissä ja terveystutkimuksissa elokuussa mukavilla tuloksilla.
Aamuyöllä syntyi 2 tyttöä ja 3 poikaa.
26.8 Kotimaiset TV-sarjat pentue juhlii 1-vuotissynttäreitään :) Tervakoskelta ja Luumäeltä loistavia tuloksia!
Sain viikonlopun aikana hienoja viestejä näyttelyistä. Kiitos Päivi ja perhe, Hanna ja Ella!
Ninnu (H. Hento Unelma) kävi ultrassa ja masussa näkyi useampia pentusia :)
Perheemme pitkän ajan haave toteutui, kun meille muutti pyreneittenkoira Domaco´s Jr eli Junnu.
Laku (H. Lakrisal) kävi hienosti edustamassa Heikunkeikkulaisia helteisessä Vesilahden näyttelyssä: NUO EH 2 Kiitos Veera hienosta esittämisestä <3
Aloitan ensin näillä surullisilla uutisilla... Sissin (H. Parkki-Pike) pennut kuolivat kohtuun ja Sissi on nyt leikattu. Onneksi surun keskelle mahtuu iloisiakin uutisia ) Ninnu (H. Hento Unelma) on käynyt Tumpin (Turnukan Dumle) luona viettämässä kesäisiä päiviä.
Olin turistina Tuulosessa näyttelyssä ja ilokseni siellä oli kaksi Heikunkeikkusta edustamassa loistavilla tuloksila :D Tuomarina oli Jari Fors.
Nyt on tullut muutama Pompen-testi tulos...
Sissi (H. Parkki-Pike) kävi ultrassa ja siellä näkyi pentusia, joiden arvioitu syntymäaika on 8.7.2013. Isänä on aivan ihana Ile (Kirpa's Eahket).
Viikonloppuna oli taas hieno määrä Heikunkeikkusia edustettuna näyttelyissä. Erityisesti Lahdessa oli monta perhettä ja teidän tapaamisenne on minulle aina yhtä juhlaa.
Rakkaan Höpsö-mummon (Hallayön Hepsankeikka) mukaan nimetty Höpsö-pentue täyttää jo 5 vuotta :)
RSS